Voorspelbaar aantal offertes dankzij slimme online marketing

Meer offerteaanvragen

✴︎

Foutloze Google & Facebook

Voorspelbare verkoop

De vraag: consistente offerteaanvragen

Deze aannemer verzorgde zelf hun advertenties, maar die presteerden niet goed. Zonder aanvragen hebben ze geen werk, dus klopten ze bij ons aan voor hulp. 

Hun vraag was om te zorgen voor aanvragen op regelmatige basis. Het was voor hen belangrijk dat ze de offertes en opmetingen goed kunnen opvolgen. Dus per week niet te veel aanvragen en niet te weinig.

Onze aanpak

We werkten op drie vlakken om hun marketing te verbeteren:

  • Actieve zoekers in Google Ads
  • Inspireren op social media
  • Budget optimaal inzetten

Actieve zoekers met Google Ads voor de bouw

De klant beheerde vroeger zelf hun advertenties op Google. We losten alle foute technische instellingen op in de advertentiesoftware en verbeterde ook de inhoud van advertenties.

Dankzij een snelle feedback tussen de klant en ons, testten we de beste zoektermen zodat ze nu enkel de meest relevante aanvragen krijgen. Daarnaast zetten we in op enkel de regio’s die voor hen het meest interessant zijn.

Inspireren op social media

Om hun ideale klanten te inspireren met mooie renovaties gebruikten we de beste foto’s van hun realisaties en zorgden we dat hun ideale klanten deze op hun nieuwsfeed krijgen. Ook gebruikten we hun meest sprekende testimonials van tevreden klanten.

Budget optimaal inzetten

Van zodra de best presterende campagnes en targeting doelgroepen duidelijk waren, zetten we alle budget daar optimaal op in. Vervolgens verlaagden we stelselmatig dat mediabudget tot het punt dat er het juiste aantal aanvragen waren. Niet te veel en niet te weinig. Helemaal in lijn met hun bedrijfsdoelstelling.

het resultaat

Deze aanpak sloeg snel aan. Binnen de week kwamen er opnieuw online aanvragen binnen voor deze badkameraannemer. De klant heeft geen stress meer van aanvragen. Ze krijgen consistent nieuwe klanten die ze allemaal goed kunnen opvolgen.

Wil je ook consistente offertaanvragen en voorspelbaarheid in je verkoop?

Contacteer ons nu om kennis te maken met onze effectieve aanpak.

laat je overtuigen

Lovende woorden van klanten die hun marketing uitbesteden.