Marketingstrategie

Het plan om jouw volledige marketing goed te starten en te evalueren. Wat is de positionering van je bedrijf en wie is precies de ideale doelgroep. Samen komen we tot de essentie die jullie uniek maakt en de value proposition die je onderscheidt van andere bedrijven.

Laat je begeleiden door experts. Dankzij onze ervaring in marketing en focus op de bouwsector weten we precies wat jij nodig hebt om te scoren.

Praktische en heldere aanpak

Overtuig je ideale klanten

Experts in de sector

De stappen naar een heldere marketingstrategie

Stappenplan voor een sterke strategie

We werken pragmatisch en resultaatgericht. Dit is de weg naar een sterk plan om je bedrijf te sturen – en dus niet zomaar een theoretische oefening

Deze stappen zorgen voor een sterk marketingplan om je bedrijf te sturen. De dialoog gebeurt aan de hand van zo veel mogelijk vragen stellen.

Onze eerste vraag is: Wat wil jij bereiken? Vertel het ons en laat je begeleiden naar een heldere marketingstrategie.

 

Voor een sterke strategie focussen we enerzijds op marketing en sales, anderzijds op de nodige systemen, betrokkenheid en opleidingen bij het hele team. Van de binnendienst, de verkopers in de showroom tot de productmanagers en aankoop. Tijdens dit proces blijf je betrokken van begin tot eind en houdt elke eindbeslissing in de hand. 

laat je overtuigen

Lovende woorden van klanten die hun marketing uitbesteden.

Je marketing uitbesteden?
We staan voor je klaar

Contacteer ons nu met je concrete vraag of voor een vrijblijvend gesprek.

Frederik Defyn
0474 956 371
frederik@bureauconstructief.be

 

We beantwoorden je vraag spoedig! En behandelen jouw gegevens met de nodige privacy.