boost je bedrijf met de juiste aanpak​

Marketing die bedrijven in de bouw laat groeien

Bureau Constructief helpt zaakvoerders en marketingmanagers van bedrijven in de bouwsector om de juiste klanten te bereiken dankzij sterke campagnes. Onze transparante rapportage zorgt ervoor dat je steeds kan volgen hoe je marketing presteert.

Laat je begeleiden door experts. Dankzij onze ervaring in marketing en focus op de bouwsector weten we precies wat jij nodig hebt om te scoren.

Meetbaar resultaat

Bereik je ideale klanten

Experts in de sector

Marketingstrategie

Het plan om jouw volledige marketing goed te starten en te evalueren. Wat is de positionering van je bedrijf en wie is precies de ideale doelgroep. Samen komen we tot de essentie die jullie uniek maakt en onderscheidt van andere bedrijven.

Marketing-strategie 

Het plan om jouw volledige marketing goed te starten en te evalueren. Wat is de positionering van je bedrijf en wie is precies de ideale doelgroep. Samen komen we tot de essentie die jullie uniek maakt en onderscheidt van andere bedrijven.

Online marketing​

Je klanten zitten online. Bereik ze op de juiste manier en via de geschikte kanalen. Met online marketing kan je heel goed meten welke campagnes het beste werken.

Meetbaar resultaat

Bereik je ideale klanten

Experts in de sector

SEA: Adverteren op google

Bereik klanten die actief op zoek zijn met gerichte zoekadvertenties (SEA). Combineer banners op Google Display en adverteren op YouTube voor het maximale bereik en merkherkenning.

Social media marketing

Bereik jouw klanten op hun favoriete social media sites met de juiste content en gerichte advertenties. Wij zorgen dat je scoort op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

SEO: Word gevonden

Word gevonden in Google. Dankzij zoekmachineoptimalisatie (SEO) scoor je in zoekmachines op de zoektermen die jouw ideale klanten gebruiken.

Mailings

Zet mailings in voor persoonlijke, schaalbare en meetbare communicatie. Beland rechtstreeks in de mailbox van je klanten en leads. Mailings zijn het online marketingkanaal met de hoogste ROI… als je het goed doet.

Meetbaar resultaat

Bereik je ideale klanten

Experts in de sector

Copywriting en Storytelling

Onze schrijvers weten precies welke copywriting nodig is om te overtuigen of een ingewikkeld product duidelijk te omschrijven. We kruipen voor jou in onze pen voor contentmarketing, storytelling en sterke advertentieteksten.

laat je overtuigen

Lovende woorden van klanten die hun marketing uitbesteden.

Je marketing uitbesteden?
We staan voor je klaar

Contacteer ons nu met je concrete vraag of voor een vrijblijvend gesprek.

Frederik Defyn
0474 956 371
frederik@bureauconstructief.be

 

We beantwoorden je vraag spoedig! En behandelen jouw gegevens met de nodige privacy.