Vacature: Performance Marketeer (voltijds)

Bureau Constructief? Dat ben ik, Frederik Defyn, en een team ervaren freelancers. Als jij aan boord komt, word je de eerste vaste medewerker. Meteen mijn rechterhand dus. Met 10 jaar ervaring kan ik heel wat kennis delen, maar ik wil ook voortdurend bijleren. Ik kijk dus enorm uit naar jouw inbreng en ideeën.
Lees verder en solliciteer onderaan deze pagina.

Wat doe je precies als performance marketeer bij Bureau Constructief?

Je werkt samen met mij, freelance specialisten en onze vaste copywritingpartners om leads te genereren voor klanten uit de bouw- en vastgoedsector. Dat zijn bouwbedrijven, installatiebedrijven, fabrikanten, merken en leveranciers van bouwmateriaal die onze focus op vakmanschap en kwaliteit delen. Cowboys en geldwolven horen niet thuis in dat plaatje. Wel iemand die net als jij constructief meedenkt en goed opvolgt.

Wat triggert de doelgroep in de campagnes? Je gaat op zoek naar antwoorden op die vraag door te experimenteren, de cijfernerd uit te hangen en creatief te denken vanuit het groter geheel. Zoals je weet, is dat net het leuke aan performance marketing – je ziet het resultaat van je werk zwart op wit en kan blijven verbeteren.

De focus van je job is advertentiecampagnes opzetten, maar voor de meeste klanten werken we op verschillende kanalen. Er is dus veel ruimte om breder na te denken over optimalisaties en je verder te ontwikkelen. Kan de landingspagina beter? Voegen we iets toe aan de funnel? Laat maar horen.

Iets voor jou?

  • Je hebt minstens 2 jaar ervaring in lead generation met ruime ervaring in advertentiecampagnes opzetten. Je kent Google Ads en/of Meta Ads op je duimpje.
  • Wat de voor- en nadelen van de verschillende biedstrategieën zijn, hoeft niemand je uit te leggen. Je weet natuurlijk ook hoe je een keyword match type kiest in functie van het doel van de klant.
  • Het operationele is bij jou in goede handen. Je houdt ervan om te doén.
  • Je kijkt ernaar uit om in te spelen op de verwachtingen van klanten: keurig werk, initiatief en goede ideeën.
  • Bijleren hoort erbij in marketing. Of dat nu is door boeken te lezen, webinars te volgen of op café te babbelen met collega’s.

Waarom mee je schouders zetten onder Bureau Constructief?

Instappen in een kersvers performance marketing agency heeft zo z’n voordelen. Denk aan variatie, verantwoordelijkheid, een totale afwezigheid van office politics, korte communicatielijnen, de kans om mee te groeien en veel ruimte voor eigen inbreng.

Onze klanten zijn geen agency hoppers. Het zijn KMO’s die weten wat ze willen en snel beslissen of ze al dan niet meegaan in een nieuw idee. Trouwe klanten – en dat gaan we zo houden.

Je kan meteen starten als je wil. Kan dat niet, geen probleem. Laat het ons vooral goed aanpakken.

Solliciteer door onderstaande vragen te beantwoorden.

Heb je zelf een vraag voor mij? Get in touch! 0474 956 371 / frederik@bureauconstructief.be / linkedin.com/in/frederikdefyn

Frederik

Ik beantwoord je vraag spoedig! En behandel jouw gegevens met de nodige privacy